Lessen en Workshops

Wilt u experimenteren met verschillende technieken en diverse materialen op doek? Dat kan bij mij in mijn atelier op de Kobaltstraat te Naarden,.

Lessen zijn er op maandag- en donderdagochtend van 10 uur tot 12 uur en op de maandagavond van 20 uur tot 22 uur. Ik werk tijdens de lessen het liefst met klein gezelschappen. De groepen zijn niet groter dan 4 of 5 deelnemers. De kosten zijn 17,50 euro per dagdeel inclusief de materialen. Voor 150 euro heeft u een 10 ritten kaart. Voor het gebruik van duurdere materialen zoals pigmenten en bijenwas vraag ik een bijdrage.

U ontdekt tijdens de lessen en workshops de mogelijkheden van materialen zoals klei, hout, zand, gips, purschuim. De materialen, kwasten, een schort, ezel en de verf is aanwezig. U kunt natuurlijk zelf (dierbare) materialen meenemen. Wat u verder nog nodig heeft is een stevig doek, die kunt u zelf aanschaffen of bij mij bestellen. Ik daag u uit om los te komen en uw creatieve grenzen te verleggen. Als u deze manier van werken hebt ervaren wordt schilderen een feest!

Bij een Workshop kunt u de gehele dag, inclusief een lunch, creatief experimenteren. Voor een workshop kunt u zich individueel aanmelden of met een groep. Een verjaardag, wil je iets vieren, een bedrijfsuitje, neem contact met mij op voor een workshop naar wens!

Mail mij via het contactformulier of naar info@ilsevalkenburg.nl