Lessen en Workshops

Wilt u experimenteren met verschillende technieken en diverse materialen op doek? Dat kan bij mij in mijn atelier op de Kobaltstraat te Naarden,.

Mijn programma heb ik aangepast vanwege het Coronavirus

Lessen geef ik op maandag- en donderdagochtend vanaf 10 uur t/m 13 uur, twee deelnemers per ochtend. Een ieder krijgt zijn eigen plek om te werken en u heeft meer dan anderhalve meter afstand.

U ontdekt tijdens de lessen de mogelijkheden van materialen zoals klei, hout, zand, gips, purschuim. Wat u verder nog nodig heeft is een stevig doek, die kunt u zelf aanschaffen of bij mij bestellen. Ik daag u uit om los te komen en uw creatieve grenzen te verleggen. Als u deze manier van werken hebt ervaren wordt schilderen een feest!

Ik bied een workshop leren tekenen aan volgens de unieke tekenmethode van Betty Edwards. Met deze methode ontwikkelt u stap voor stap de creatieve talenten van uw rechter hersenhelft. Aan het einde van de workshop kunt u alles tekenen wat u ziet. U kunt dan twee ochtenden in de week naar mijn atelier komen en voor de opdrachten thuis begeleid ik u online. Of u doet de gehele workshop online.

Ik werk vanwege het Coronavirus volgens de maatregelingen van de overheid. U krijgt een eigen plek om te werken. Ik zorg dat de materialen klaar staan. Wij houden meer dan anderhalve meter afstand van elkaar. U neemt u eigen drinken, eten en schort mee.

Mail mij voor inschrijving/meer informatie via het contactformulier of naar info@ilsevalkenburg.nl