Gevoel, durf en lef! 

Ilse werkt met verschillende technieken en materialen, intu├»tief, impulsief, vanuit haar gevoel, grenzen verleggen en vechten met de materie. Experimenteel/Intu├»tief schilderen noemt ze haar manier van werken. Haar werk is abstract en ook figuratief. Je kunt haar werk herkennen aan het kleurgebruik, de natuurlijke materialen waar ze mee werkt o.a. klei en pigmenten en haar krachtige, mysterieuze vrouwelijke figuren. 

Ilse heeft de Teken en Schilder Academie gedaan. Ze heeft haarzelf verder ontwikkeld door vele jaren les te nemen bij bekende kunstenaars. Ze geeft lessen en workshops, leren tekenen, verkoopt haar werken en ze werkt in opdracht particulier, voor bedrijven en de gemeente. 

Haar atelier bevindt zich in Naarden op de Kobaltstraat nummer 7C. Hier schilder en tekent ze, maar Ilse hier geniet vooral. Het is en blijft voor haar een uitdaging om te werken met verschillende materialen en technieken op doek. Als ze op deze manier aan het schilderen is wordt het denken even stilgezet! Geen gevoel voor tijd! Alles even loslaten! Het is een feest voor haar om zo te werken.

Ilse is lid van Stichting Kunstkring Artes Bussum!

Kom een kijkje nemen in haar Atelier op de Kobaltstraat in Naarden. Ze kijkt ernaar uit om u te ontvangen.