Gevoel, durf en lef! 

Ik werk met verschillende technieken en materialen, intu├»tief, impulsief, vanuit mijn gevoel, grenzen verleggen en vechten met de materie. Experimenteel/Intu├»tief schilderen noem ik mijn manier van werken. Mijn werk is abstract en/of figuratief, veelal vrouwen figuren. Je kunt mijn werk herkennen aan het kleurgebruik, de materialen waar ik mee werkt o.a. klei en pigmenten uit de natuur. 

Ik heb de Teken en Schilder Academie gedaan. Ik heb mezelf verder ontwikkeld door vele jaren les te nemen bij bekende kunstenaars. Ik geef lessen en workshops, leren tekenen, verkoop mijn werken en ik werk in opdracht particulier, voor bedrijven en de gemeente. 

Mijn atelier bevindt zich in Naarden op de Kobaltstraat nummer 7C. Hier schilder en teken ik, maar ik geniet vooral. Het is en blijft voor mij een uitdaging om te werken met verschillende materialen en technieken op doek. Als ik op deze manier aan het schilderen is wordt het denken even stilgezet! Geen gevoel voor tijd! Alles even loslaten! Het is een feest voor mij om zo te werken.

Ik ben lid van Stichting Kunstkring Artes Bussum!

Kom een kijkje nemen in mijn Atelier op de Kobaltstraat in Naarden. Ik kijk ernaar uit om u te ontvangen.