Gevoel, durf en lef! 

Werken met verschillende technieken en materialen, intu├»tief, impulsief, vanuit je eigen gevoel, grenzen verleggen en vechten met de materie. Niet alleen de materie doet het werk binnen het schilderij maar ook de vorm en de kleuren. Experimenteel/Intu├»tief schilderen is een vorm die geen prestatie verwacht maar wat vaak verrassende, originele werken laat zien. 

Ik heb de Teken en Schilder Academie gedaan. Ik heb mezelf verder ontwikkeld door vele jaren les te nemen bij bekende kunstenaars. Ik geef lessen en workshops, leren tekenen, verkoop mijn werk en ik werk in opdracht particulier, voor bedrijven en de gemeente. 

Mijn atelier bevindt zich in Naarden op de Kobaltstraat nummer 7C. Hier schilder en teken ik, maar hier geniet ik vooral. Het is en blijft een uitdaging om te werken met verschillende materialen en technieken op doek. Als je op deze manier aan het schilderen bent wordt het denken even stilgezet! Geen gevoel voor tijd! Alles even loslaten! Het is een feest om zo te werken en je komt in een betere balans.

Kom een kijkje nemen in mijn Atelier op de Kobaltstraat in Naarden. Ik kijk ernaar uit om u te ontvangen.