Workshops en Lessen

Wilt u experimenteren met verschillende technieken op doek of leren tekenen. Dat kan bij mij in mijn atelier op de Kobaltstraat te Naarden.

Mijn programma heb ik aangepast vanwege het Coronavirus

Vijfdaagse cursus leren tekenen volgens een unieke tekenmethode. Met deze methode ontwikkelt u stap voor stap de creatieve talenten van uw rechter hersenhelft. Aan het einde van de workshop kunt u alles tekenen wat u ziet. De workshop is met maximaal vier deelnemers. U neemt uw eigen lunch mee, ik maak er een soepje of salade bij. Ruim van te voren krijgt u een materialen lijst, u werkt met uw eigen tekenspullen. U heeft een eigen werkplek met voldoende afstand van elkaar. Kijk bij nieuw werk voor foto's van de cursus.

Lessen in experimenteel schilderen geef ik op maandag- en donderdagochtend vanaf 10 uur t/m 13 uur, max vier deelnemers per ochtend. Een ieder krijgt zijn eigen plek om te werken en er is meer dan voldoende afstand. U kunt ook zelfstandig op een andere ochtend of middag komen werken in mijn atelier, meld u aan.

Workshop experimenteel schilderen een gehele dag kan in overleg, max vier deelnemers en u neemt u eigen lunch mee!

U ontdekt tijdens de lessen en workshop experimenteel schilderen de mogelijkheden van materialen zoals klei, hout, zand, gips, purschuim. Wat u verder nog nodig heeft is een stevig doek, die kunt u zelf aanschaffen of bij mij bestellen. Ik daag u uit om los te komen en uw creatieve grenzen te verleggen. Als u deze manier van werken hebt ervaren wordt schilderen een feest!

Ik werk volgens de maatregelen van RIVM. U heeft een eigen ruime plek om te werken. Wij houden meer dan anderhalve meter afstand van elkaar. Voelt u zich niet lekker en/of heeft U koorts dan raad ik u aan om thuis te blijven.

Mail mij voor inschrijving of meer informatie via het contactformulier of naar info@ilsevalkenburg.nl